АКТУАЛЬНО

У фіналі суперкубку УЄФА «Реал» зустрінеться з «Аталантою»

14 серпня 2024 року, у середу, на Національному стадіоні імені Казімежа Гурського у Варшаві відбудеться матч за Суперкубок УЄФА. У поєдинку зустрінуться мадридський «Реал» та італійська «Аталанта». Початок зустрічі запланований на 22:00 за київським часом.

Мадридський «Реал» підходить до цього матчу як переможець Ліги чемпіонів сезону 2023/2024. Іспанці завоювали трофей, перемігши у фіналі турніру німецьку «Боруссію» Дортмунд з рахунком 2:0. Це був 15-й титул Ліги чемпіонів для «Реала», що робить його лідером за кількістю перемог у цьому престижному турнірі серед європейських клубів.

З іншого боку, «Аталанта» виявилася найсильнішою в Лізі Європи 2023/2024, розгромивши у фіналі німецький «Баєр» з рахунком 3:0. Команда з Бергамо продемонструвала відмінну форму на європейській арені, і тепер має можливість продовжити свою переможну ходу в Суперкубку УЄФА.

Матч буде доступний для перегляду на сервісі Megogo, що дозволить уболівальникам з України і інших країн стежити за ходом подій у реальному часі.

Цей поєдинок стане визначальним у боротьбі за титул найкращої європейської команди, яка виграла головні клубні турніри у своїх лігах. «Реал» і «Аталанта» вийдуть на поле, щоб продемонструвати свою найкращу гру та виграти цей престижний трофей.

Не пропустіть шанс побачити захоплюючий матч між двома сильними командами, що вже продемонстрували свою майстерність на європейській арені.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ