АКТУАЛЬНО

У Китаї введено в експлуатацію понад 10 тисяч цифрових майстерень та розумних фабрик

У Китаї понад 10 тисяч цифрових майстерень та розумних фабрик стали ключовими елементами найбільшого в світі ринку інтелектуальних виробничих додатків, як свідчать дані Міністерства промисловості та інформатизації КНР. Заступник міністра промисловості та інформатизації Сінь Гобінь оголосив це під час виступу на Всесвітній конференції з інтелектуального виробництва-2023 у місті Нанкін провінції Цзянсу, Східний Китай.

За його словами, інтелектуальне виробництво стає важливою силою, що сприяє оптимізації промислових систем та перетворенню виробничої моделі. У 2022 році масштаб виробництва ключових галузей, таких як інтелектуальне виробництво обладнання, промислове програмне забезпечення та системні рішення, перевищив 4 трільйони юанів (близько 559 мільярдів доларів США) в Китаї, а технології 5G застосовуються майже на 2 тисячах заводів у всій країні.

Конференцію спільно організували уряд провінції Цзянсу, Міністерство промисловості та інформатизації КНР та Китайська асоціація науки та технологій.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ