АКТУАЛЬНО

У Німеччині на території торгового центру знайшли мертвими двох українців: у вбивстві підозрюють росіянина

Увечері 27 квітня в торговельному центрі у місті Мурнау (Німеччина) виявили тіла двох українців. За даними правоохоронців, 36-річний чоловік загинув на місці через важкі колото-різані поранення, тоді як 23-річний чоловік помер у лікарні пізніше.

Наразі поліція підозрює 57-річного громадянина Росії у скоєнні цього подвійного вбивства, повідомило Головне управління поліції Південної Верхньої Баварії.

Один з чоловіків був визнаний мертвим на місці пригоди, а другий був доставлений до лікарні для невідкладної реанімації, проте не зміг врятуватися.

Того ж вечора поліція здійснила обшук та затримала підозрюваного у його домі, що знаходится недалеко від місця злочину. Підозрюваний є громадянином Росії. Жертви були громадянами України віком 23 і 36 років.

Зараз проводиться розслідування за підозрою у подвійному вбивстві за участю співробітників відділу судово-медичної експертизи під керівництвом прокуратури Мюнхена. Подальші обставини події, мотив і передісторія є об’єктом розслідування кримінальної поліції. На місці вбивства був присутній  поліцейський підрозділ, а також пожежна команда для забезпечення безпеки.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ