АКТУАЛЬНО

Українська збірна з біатлону готується до другого етапу Кубка світу

Збірна України з біатлону визначилася із складом на другий етап Кубка світу, який відбудеться в австрійському Гогфільцені. Зміни в складі команди обумовлені рядом обставин, і фанати з нетерпінням чекають на виступи українських біатлоністів.

Жіноча Збірна України:

У жіночій збірній настали дві зміни порівняно з першим етапом Кубка світу у шведському Естерсунді. До складу “синьо-жовтих” приєднається Олена Городна, яка вже має досвід виступів на Кубку IBU. Також на полі бою знову з’явиться лідерка збірної, Юлія Джима, яка пропустила перший етап через хворобу. Проте, Дар’я Блашко та Любов Кип’яченкова, які взяли участь у змаганнях у Естерсунді, цього разу виступлять на Кубку IBU.

Склад жіночої збірної України на другому етапі Кубка світу: Юлія Джима, Ірина Петренко, Христина Дмитренко, Анна Кривонос, Анастасія Меркушина та Олена Городна.

Чоловіча Збірна України:

У чоловічій збірній відбудеться три зміни порівняно із стартовим етапом сезону-2023/24. До команди приєднається капітан Дмитро Підручний, який пропустив гонки у Естерсунді через травму. Натомість два біатлоністи, Богдан Цимбал і Денис Насико, які розпочали сезон на Кубку світу, цього разу виступлять на Кубку IBU.

Склад чоловічої збірної України на другому етапі Кубка світу: Антон Дудченко, Артем Тищенко, Артем Прима, Тарас Лесюк і Дмитро Підручний.

Другий етап Кубка світу-2023/24 з біатлону в Гогфільцені триватиме від 8-го до 10 грудня, включаючи спринти, гонки переслідування та класичні естафети. Фанати сподіваються на успіхи українських біатлоністів та готуються підтримати їх у цьому захоплюючому змаганні.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ