АКТУАЛЬНО

В США встановлено, що середній час зарядки електромобілів становить 42 хвилини

Дослідження агентства Energetics, яке включало вивчення 2,400,000 випадків зарядки електромобілів, підтвердило, що середній час зарядки становить 42 хвилини для автомобілів різних брендів. Однак Tesla вирізняється на тлі конкуренції, показуючи найкращий результат з середнім часом зарядки у 31 хвилину.

Секрет ефективності Tesla полягає у найбільш інформативному інтерфейсі користувача, який допомагає водієві знаходити оптимальні зарядні станції на маршруті. Також він надає інформацію про те, який час потрібно витратити на зарядку для швидкого досягнення місця призначення, навіть якщо це вимагає більше частих зупинок.

Власники Tesla, завдяки цьому підходу, надають перевагу коротшим і частішим сеансам заряджання своїх автомобілів. Якщо врахувати ці показники Tesla у загальних результатах дослідження, найкращим часом зарядки виявляється саме 31 хвилина.

Автори дослідження рекомендують регулярно заряджати акумулятори вдома, використовуючи зарядні станції лише під час подорожі, оскільки найбільша швидкість зарядки досягається при наповненні батареї від 20% до 80%. “Перші 20% і останні 20% заповнюються порівняно швидко, оскільки електрони знаходять в батареї місця, де вони можуть легко розміститися”, – зазначають автори Energetics.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ