АКТУАЛЬНО

Воротар польської жіночої футбольної команди виявився чоловіком у розшуку

Останнім часом у польському футболі відбулася неймовірна ситуація, яка вразила футбольну спільноту і шокувала громадськість. Анджей, який грав за жіночу футбольну команду клубу “Гдиня” під ім’ям “Джоанна” на позиції воротаря, виявився не лише чоловіком, але й злочинцем у розшуку.

Анджей – природжений шахрай, хоча в минулому працював у поліції. Здебільшого спеціалізувався на обмані клієнтів, яким була потрібна юридична допомога в судах. А ще в Анджея було захоплення – він кілька разів офіційно міняв стать, а у зв’язку з цим міняв і документи, що засвідчують особу. Але старі при цьому зберігав при собі і продовжував ними користуватися. Тому в одних випадках він був Анджеєм, в інших – Джоанною. У якийсь момент його оголосили в розшук і йому довелося залягти на дно. А заліг він у жіночій команді футбольного клубу “Гдиня”. Грав на позиції воротаря цілих 8 місяців. До речі, непогано грав.

Спалив його президент клубу. Одного разу він зателефонував “воротарці Джоанні”, але випадково потрапив на якогось Анджея. Почав щось підозрювати й гуглити, гуглити й підозрювати. Справа скінчилася арештом. До речі, повезли Анджея в чоловічу в’язницю, бо за останньою офіційною інформацією він – мужик.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ