АКТУАЛЬНО

Вперше Байден і Гарріс публічно виступили разом

Президент США Джо Байден і віцепрезидентка Камала Гарріс вперше виступили разом на публічному заході після того, як Гарріс була оголошена кандидатом від Демократичної партії на президентських виборах 2024 року. Це перше спільне публічне з’явлення пари після значних змін у передвиборчій кампанії.

Спільний виступ відбувся в рамках зборів у містечку Аппер-Мальборо під Вашингтоном, які були присвячені домовленості адміністрації Байдена з фармацевтичними фірмами про зниження цін на 10 дорогих ліків за рецептами. Видання зазначає, що під час зборів були продемонстрованы теплі стосунки між Байденом і Гарріс.

У тому, чого ми досягли, мені допомагав неймовірний партнер. Вона буде приголомшливою президенткою!

– сказав Джо Байден.

Камала Гарріс у відповідь з теплотою відгукувалася про Байдена і говорила, що відчуває на цих зборах атмосферу любові.

Мало хто з лідерів нашої країни зробив більше, ніж Джо Байден, у стількох напрямках, включно з розширенням доступу до охорони здоров’я

– сказала віцепрезидентка.

В першому після виходу з президентських виборів телеінтерв’ю президент США Джо Байден заявив, що його рішення випливає з бажання побачити побиття свого конкурента-республіканця Дональда Трампа. Він назвав Трампа небезпекою для демократії та пообіцяв підтримати кандидатуру Камали Гарріс.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ