АКТУАЛЬНО

Уперше HIMARS прямим попаданням перетворив на друзки російський БПЛА ZALA

Українські збройні сили продовжують успішно протистояти ворогу, демонструючи високу ефективність у використанні сучасних бойових технологій. Однією з останніх важливих подій на передовій було знищення російського безпілотного літального апарату (БПЛА) ZALA з використанням точних ударів системи залпового вогню HIMARS. Ця подія відзначається як історична, і вона яскраво демонструє важливість сучасних технічних засобів ведення бойових дій.

Відеозаписи операції, опубліковані в соціальних мережах, показують момент, коли українські захисники помітили російський БПЛА і рішуче взяли на себе завдання його знищення. Важливо зазначити, що цей БПЛА використовувався для наведення дронів “Ланцет” і для розвідки, що робить його знищення ще більш стратегічно важливим.

Використання системи HIMARS для точного удару є не тільки технічно складним, а й стратегічно важливим моментом. Ця система дає змогу українським силам завдавати точних ударів по важливих цілях на передовій, знищуючи ворожу техніку та екіпажі.

Це вже не перший випадок, коли система HIMARS доводить свою ефективність у боротьбі проти російської агресії. Раніше її було використано для ліквідації російського “Солнцепека” та його екіпажу, а також для знищення екіпажів БПАК ZALA.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ