АКТУАЛЬНО

Усі розуміють, що Росія піде – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що вогневий контроль над тимчасово окупованим Кримом стає лише питанням часу. Під час свого виступу на Другому парламентському саміті Кримської платформи, Зеленський наголосив, що Російський військовий флот більше не здатний оперувати в західній частині Чорного моря і поступово залишає Крим.

Президент зазначив, що це історичне досягнення Сил оборони України та результат поступової роботи з деокупації півострова. Зеленський також підкреслив, що хоча повного вогневого контролю над Кримом ще не досягнуто, він упевнений, що це лише питання часу.

Крім того, Зеленський заявив, що проукраїнські настрої в Криму посилюються, і що Україна прагне до повної деокупації своєї території, включно з Кримом.

“Усі розуміють, що росія піде”, – заявив президент.

Президент також наголосив на значущості відновлення судноплавства в чорноморських портах України та повідомив про можливість використання тимчасового морського коридору, забезпеченого українською армією, який уже було затребувано кількома суднами, а інші також планують ним скористатися.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ