АКТУАЛЬНО

Євгенія Власова приголомшила молодим виглядом і розкрила секрет своєї краси

Українська співачка Євгенія Власова порадувала своїх шанувальників відео, на якому вона з’явилася без макіяжу, демонструючи свій природний та молодий вигляд. Артистка поділилася таємницею своєї краси та розкрила, як вдало їй вдається підтримувати молодий вигляд у 45 років.

У своєму відвертому зізнанні Власова розповіла, що багато людей запитують у неї, як вона зберігає такий чудовий зовнішній вигляд. За її словами, особливих секретів немає, і вона використовує всього лише один крем для обличчя і один для тіла.

“Дуже часто чую, як люди з захопленням кажуть про те, як я у свої 45 років маю такий гарний вигляд. Багато хто думає, що я роблю щось особливе для цього і пишуть дуже часто в дірект, щоб поділилася своїми секретами. Але їх немає, тих секретів. На сьогодні в мене навіть один крем для обличчя і один для тіла”, – визналася артистка.

Власова підкреслила, що зовнішня краса — це не лише наслідок косметичних процедур, але і результат внутрішнього балансу та енергетичної гармонії. Вона закликала приділяти увагу системі мислення та підтримувати внутрішній баланс, оскільки “жоден крем та косметична процедура не допоможе, якщо в середині людини безліч дисбалансів”.

“Вивчати себе, своє життя та його причинно-наслідкові події, тобто карму. Тому, що тільки той, хто пізнає себе, пізнає Світ. Важливо пізнати свої темні та світлі сторони, прийняти свої перемоги та програші. Та врешті решт свідомо обрати безумовну любов та світло свого серця”, – додала артистка.

Також Євгенія Власова розкрила, що готується до запуску власного проєкту “Я дозволяю собі звучати”, в рамках якого надасть підтримку в розвитку психо-емоційної гармонії та енергетичного балансу через медитацію, голосові практики та арт-терапію.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ