АКТУАЛЬНО

Через Маріуполь до Бердянська окупанти перекидають колони військової техніки

У тимчасово окупованому Маріуполі зафіксували переміщення колон російської військової техніки. Окупанти переміщують вантажівки з боєкомплектами та танком в сторону Бердянського напрямку.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко це повідомив у Telegram.

“Щонайменше 13 вантажівок з БК та один тягач з танком через Маріуполь на Бердянський напрямок”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на техніці домінує маркування – V в квадраті. Техніка із такими позначками зазвичай перебуває на півдні Донецької та Запорізької областей.

“На східній частині Маріупольського району на кордоні з Новоазовським зафіксовано активне переміщення систем ППО (окремо систем заряджання)”, – додає Андрющенко.

Варто зазначити, що останніми часами російська армія збільшила переміщення резервів через Маріуполь, який був захоплений у лютому 2022 року. За ніч 18 листопада ворог перемістив понад 20 тягачів з танками та іншою гусеничною важкою технікою через Маріуполь в напрямок Бердянська.

Російська Федерація також активно готується до штурму, розсилає фури з паливом та посилює свою військову діяльність у регіоні. Зафіксовано надзвукові польоти літаків біля порту Маріуполь.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ