АКТУАЛЬНО

Заступник міністра оборони України провів зустріч з делегацією Бельгії для обговорення придбання військової техніки

У Києві відбулося важливе зіставлення представників Міністерства оборони України та делегації з Бельгії. Заступник міністра оборони Дмитро Клименков зустрівся з представниками бельгійського військового відомства, щоб обговорити стратегічні аспекти співпраці та підсилити оборонні потужності України.

Однією з ключових тем розмови були питання придбання військової техніки. Дві сторони обговорили пріоритети в цьому напрямку, приділяючи особливу увагу системам протиповітряної оборони (ППО). За словами Клименкова, несмотря на високі показники українських протиповітряних сил, минулорічний досвід підкреслив загрозу, яку становить ворожа націленість на інфраструктуру України.

“Від свого задуму Росія не відмовилася, тому нам потрібно більше систем ППО”, – підкреслив він.

Крім того, Заступник міністра оборони ділиться із бельгійськими партнерами планами реформування системи закупівель у Міністерстві оборони. Очікується, що ці зміни зроблять процес більш прозорим та доступним для всіх учасників.

У ході зустрічі також обговорювалося питання діяльності “Агентства оборонних закупівель”. Ця організація відповідає за придбання зброї та військової техніки для забезпечення потреб Збройних Сил України.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ