АКТУАЛЬНО

Зеленський оголосив про проведення спеціальної конференції української та американської оборонної промисловості в грудні

Президент України Володимир Зеленський анонсував проведення у грудні у Вашингтоні значущої конференції, присвяченої українській та американській оборонній промисловості. У відеозверненні 17 листопада глава держави підкреслив, що це буде важливим кроком для сприяння спільному виробництву зброї.

На переговорах, в яких брали участь Андрій Єрмак та урядова команда, обговорили деталі проведення конференції. Президент висловив подяку Сполученим Штатам, президенту Джо Байдену, його команді та Конгресу за підтримку України в цей важливий період.

Зеленський також висловив вдячність американським оборонним компаніям та партнерам у Європі за реальну підтримку свободи. Підкресливши важливість максимальної результативності у цей важливий час, президент висловив сподівання, що спільні зусилля допоможуть уникнути війни та зберегти мирне майбутнє для наступних поколінь.

Ця конференція є продовженням форуму оборонних індустрій, який відбувся у вересні, і стане додатковим кроком у зміцненні співпраці між Україною та Сполученими Штатами в області оборонної промисловості.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ