АКТУАЛЬНО

Найцікавіши релізи серіалів цього тижня

Цього тижня на популярних стримінгових сервісах з’явилося кілька цікавих новинок. Ми зібрали відгуки критиків про кожен з них, щоб допомогти вам обрати, що подивитися у вихідні.

Нуарний трилер «Леді в озері»

Платформа: Apple TV
Шоуранерка: Альма Хар’єль
Головні ролі: Наталі Портман, Мозес Інґрам, І’лан Ноель
Тривалість: 7 епізодів
Рейтинг Rotten Tomatoes: 80%
Рейтинг IMDb: Ще немає

Про що серіал: Серіал, заснований на однойменному романі Лори Ліппман, розгортається в 1960-х роках у Балтиморі. Історія розповідає про заможну домогосподарку Медді Шварц і темношкіру матір-одиначку Клео Джонсон. Вони об’єднуються, щоб розслідувати зникнення дівчинки на ім’я Тессі.

Що кажуть критики: The Guardian хвалить акторську гру та добре написаний сюжет. Variety зазначає, що серіал насичений деталями, що вимагає від глядачів уважного стеження за подіями.

Драма «Ті, хто збираються померти»

Платформа: Amazon Prime
Шоуранер: Роберт Родат
Головні ролі: Ентоні Гопкінс, Іван Реон, Сара Мартінс, Джоджо Макарі
Тривалість: 10 епізодів
Рейтинг Rotten Tomatoes: 54%
Рейтинг IMDb: 6,8

Про що серіал: Екранізація роману Деніела Меннікса розповідає про сироту Тенакса, який стає власником популярної гральної контори в Стародавньому Римі та прагне створити свою команду на колісничних перегонах.

Що кажуть критики: Variety відзначає захопливий сюжет і гру акторів, проте зазначає, що на спецефекти могли б виділити більше бюджету. The Guardian вважає, що бої на арені та перегони на колісницях вийшли дуже ефектними.

Драма «Господар будинку»

Платформа: Netflix
Шоуранер: Кулп Каляреук
Головні ролі: Тірапонг Леовраквонг, Нарілія Гулмонгколпеч, Чарттайодом Хіраньястіті
Тривалість: 7 епізодів
Рейтинг Rotten Tomatoes: Ще немає
Рейтинг IMDb: 7,3

Про що серіал: Історія про боротьбу за спадок між синами мільйонера Магната Рунгроджа та його новою дружиною, хатньою робітницею Каймук, яка підозрює, що хтось із родичів убив її коханого.

Що кажуть критики: Decider відзначає сильний потенціал серіалу та хорошу акторську гру. Heaven of Horror хвалить розумних персонажів, за якими цікаво спостерігати.

Документалка «Убивство Лос-Анджелес»

Платформа: Netflix
Шоуранер: Дік Вульф
Тривалість: 5 епізодів
Рейтинг Rotten Tomatoes: Ще немає
Рейтинг IMDb: 7,6

Про що серіал: Реконструкція заплутаних злочинів, що сталися в Лос-Анджелесі за останні 40 років, з інтерв’ю з детективами та родичами жертв, архівними документами та записами.

Що кажуть критики: Decider рекомендує до перегляду, але зазначає, що в серіалі представлена лише думка поліцейських. Heaven of Horror хвалить відданість поліцейських розслідуванням.

Документалка «Дикий-дикий простір»

Платформа: HBO Max
Режисер: Росс Кауффман
Головні герої: Кріс Кемп, Вілл Маршалл, Пітер Бек
Тривалість: 1 година 33 хвилини
Рейтинг Rotten Tomatoes: 80%
Рейтинг IMDb: 7,2

 

Про що фільм: Документалка розповідає про космічні перегони між компаніями Astra, Rocket Lab та Planet Labs, які займаються розробкою новітніх космічних технологій.

Що кажуть критики: The Wall Street Journal пише, що фільм водночас розповідає про дивовижні й тривожні речі, як-от засмічення космосу. Deadline також згадує тривожні аспекти, як-от російську таємну зброю, що може знищити супутники.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ