АКТУАЛЬНО

Адель підтвердила заручини на концерті в Мюнхені

Знаменита британська співачка Адель оголосила про свої заручини під час концерту в Мюнхені, Німеччина, який відбувся 9 серпня. Артистка, яка вже понад три роки перебуває у стосунках із 42-річним спортивним агентом Річем Полом, підтвердила, що вдруге виходить заміж.

Під час свого виступу, 36-річна Адель помітила шанувальника з плакатом, на якому було написано: “Ти вийдеш за мене?”. Відповідаючи на пропозицію, співачка заявила: “Я не можу вийти за тебе заміж, тому що я вже виходжу заміж, але я ціную це, дякую”. Після цього Адель показала свою обручку з діамантом, чим викликала захоплені оплески тисячної аудиторії.

Згідно з інформацією видання The Daily Mail, пропозиція руки і серця була зроблена місяць тому в рідному місті Адель, Тоттенемі, Велика Британія. Річ Пол, засновник Klutch Sports Group, освідчився артистці у приватній обстановці, після чого пара вирішила зробити це публічним.

Адель має за плечима один шлюб із інвестбанкіром Саймоном Конекі, з яким вона побралася у 2016 році. У 2019 році пара оголосила про розлучення, завершивши свої восьмирічні стосунки. У них є спільний син Анджело, якому нині 12 років.

Адель відома на весь світ своїми хітами, такими як “Rolling in the Deep”, “Someone Like You”, “Hello” і “Set Fire to the Rain”. Вона є володаркою 16 премій “Ґреммі” та багатьох інших нагород, зокрема премії “Оскар” і “Золотий глобус” за пісню “Skyfall”, яка стала саундтреком до фільму про Джеймса Бонда.

Романтична подія, яку співачка відкрито поділилася зі своїми шанувальниками, стала ще одним яскравим моментом у її житті та кар’єрі, підтверджуючи її щасливе майбутнє з Річем Полом.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ