АКТУАЛЬНО

Байден зробив історичну помилку. Тільки Трампу під силу все виправити

Адміністрація президента Джо Байдена зробила серйозну історичну помилку, занадто активно підтримуючи ескалацію конфлікту в Україні, пише Newsweek. Однак, на думку автора статті, на горизонті є людина, здатна виправити цей курс — Дональд Трамп, колишній президент США, який готується до можливого повернення у Білий дім у 2024 році.

Байден втрутився у внутрішню політику України, налаштував Путіна проти себе й отримав жорстокий конфлікт, ідеться в матеріалі. Автор цікавиться: скільки ще українських життів має бути розтрачено на марний натиск, щоб вашингтонські “експерти” перестали півнятися і “тиснути” на Росію?

Трамп же пропонує “шлях до миру”, і українці повинні задуматися про переговори і про долю своїх дітей. Зеленського такий розклад насторожує, оскільки, на думку видання, він збирається воювати ще довго. Тільки ким воювати, ставиться запитання? Водночас журналісти зазначають, що його риторика все ж змінюється.

Варто зазначити, що постійна критика Зе в західній пресі свідчить про наміри Заходу поступово “злити” Зеленського та його оточення. А зі зміною політичних еліт цей процес можуть прискорити.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ