АКТУАЛЬНО

Вночі сталися вибухи біля посольства Ізраїлю в Копенгагені

У Копенгагені, біля посольства Ізраїлю, прогриміли два вибухи, які сталися вночі. Данська поліція вже розпочала розслідування даного інциденту, проте наразі не повідомила, чи є зв’язок вибухів із триваючою ситуацією на Близькому Сході.

“Учора ввечері у безпосередній близькості від посольства Ізраїлю пролунало два вибухи. Ніхто не постраждав. Прямо зараз ми розпочали широке розслідування та збільшили присутність поліції в цьому районі”, – сказав заступник інспектора поліції Копенгагена Якоб Хансен на пресконференції.

Вранці в середу поліція нічого не змогла сказати про те, де саме стався вибух, але повідомила, що він стався біля посольства Ізраїлю.

“Ми, звичайно, дивимося на посольство Ізраїлю. Це кут, з якого ми дивимося, але ще надто рано говорити, чи є зв’язок”, – сказав Якоб Хансен.

Неможливо також сказати, що саме вибухнуло і наскільки сильним був вибух.

Два вибухи близько 03:20 за місцевим часом, як вказано, почули співробітники служби безпеки ізраїльського посольства на півночі Копенгагена.

“Слід підкреслити, що рано-вранці в середу поліція Копенгагена не повідомила, чи мають вибухи в Копенгагені, які відбулися в середу, будь-який зв’язок із ситуацією на Близькому Сході”, – вказує видання.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ