АКТУАЛЬНО

Володимир Зеленський анонсував візит до Давосу на Всесвітній економічний форум

У Давосі офіційно оголошено про візит президента України Володимира Зеленського на Всесвітній економічний форум. Заходження високопосадовців та експертів світової політики обіцяє стати важливою платформою для обговорення найактуальніших економічних, політичних і безпекових питань.

Президент Зеленський особисто візьме участь у форумі, який відбудеться 16 січня. Організатори події повідомили, що глава української держави виступить із спеціальною промовою на панелі “Досягнення безпеки та співробітництва у фрагментованому світі”.

Разом із президентом на панелі візьмуть участь виконавчий директор Всесвітнього економічного форуму Клаус Швааб та президент ВЕФ Бьорге Бренде. Очікується, що обговорення буде приурочено до питань безпеки та міжнародного співробітництва.

Увечері 16 січня також планується відкриття проєкту фонду Пінчука “Deciding Your Tomorrow” за участі топ-посадовців та визначених гостей, включаючи президента Польщі Анджея Дуду. Зазначимо, що Володимир Зеленський може також взяти участь в цьому заході.

В Давосі обіцяють вражаючий склад учасників, до якого входитимуть прем’єр-міністр Китаю Лі Цян та держсекретар США Ентоні Блінкен. ЗМІ повідомляють, що президент Зеленський зробить спеціальне звернення на форумі, і однією з ключових тем обговорень стане ситуація з війною Росії проти України. Також велику увагу приділять конфлікту між Ізраїлем та бойовиками ХАМАСу.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ