АКТУАЛЬНО

Зі сльозами на очах: ведучий Андрій Бєдняков розлучається з дружиною

ідомий український ведучий та гуморист Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з дружиною Анастасією Короткою. Про це він повідомив у своєму Instagram, поділившись емоційним постом, у якому висловив вдячність за спільно прожиті роки.

Андрій не уточнив причини завершення їхніх стосунків, проте підкреслив, що це була “неймовірна подорож”. Він згадав, що їхні стосунки тривали 16 років, з яких 10 років вони провели у шлюбі. Ведучий нагадав про важливі моменти їхнього життя разом: “Я буду завжди тобі вдячний! І це щира правда. Вдячний за той перший поцілунок на ескалаторі станції метро ‘Майдан Незалежності’. За тримання за руку та прослуховування пісні по дорозі із Києва до Маріуполя”.

Він також висловив подяку за двох спільних дітей: доньку Ксенію та сина Остапа, зазначивши, що ніколи не змінить своє ставлення до екс-дружини: “Я сильно тебе поважаю і ціную. Я дуже хочу, щоб ти була щаслива”.

Анастасія, разом з дітьми, з початку війни перебуває в США, і це, можливо, стало одним з факторів, що вплинули на їхні стосунки. Бєдняков також наголосив на тому, що вони досягли всього самі, без допомоги інших, і залишаються друзями, попри розлучення.

Пара має багатий спільний досвід, і хоч і завершують своє подружнє життя, вони залишаються підтримкою один для одного та для своїх дітей.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ