АКТУАЛЬНО

Дженніфер Лопес розповіла про важкі часи після розлучення з Аффлеком

Відома американська співачка Дженніфер Лопес вперше прокоментувала свій розрив з актором Беном Аффлеком, з яким вона подала на розлучення після двох років шлюбу. У інтерв’ю для журналу Interview 55-річна зірка зізналася, що переживає складний етап у своєму житті.

Лопес зазначила, що їй було важко прийняти рішення про розлучення, проте в один момент вона усвідомила, що прагне бути щасливою, а в стосунках з Аффлеком цього щастя не було. Наразі вона не готова до нових романів, адже хоче спочатку повністю полюбити себе.

“Досі не оговталася від болючого розриву. Мені було складно усвідомити, що відбулося між нами, але я переконана, що вчинила правильно”, — сказала Дженніфер. Вона підкреслила важливість бути цілісною особистістю, щоб мати можливість отримати щось краще в житті.

Співачка зізналася, що все життя шукала щастя в інших людях, і тепер їй важко і страшно бути на самоті. “Я завжди думала, що маю бути досконалою, щоб мене любили, але це неправда. Хтось, хто справді любить, допоможе вам позбутися сумнівів”, — додала вона.

Зазначимо, що Дженніфер офіційно подала на розлучення з Аффлеком у серпні 2024 року, хоча перші чутки про кризу у стосунках з’явилися ще в квітні. Пара переживала складний період, зокрема, через постійні конфлікти, пов’язані з публічним життям артистки. У шлюбі у них не було спільних дітей.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ