АКТУАЛЬНО

Вийшов новий трейлер жахів з Лілі-Роуз Депп “Носферату” (ВІДЕО)

Кінокомпанія Focus Features нещодавно презентувала трейлер нового моторошного фільму жахів “Носферату”, знятого режисером Робертом Еґґерсом, відомим за такими стрічками, як “Відьма”, “Маяк” і “Варяг”. Цей фільм є ремейком класичного німого фільму “Носферату. Симфонія жаху”, випущеного в 1922 році німецьким режисером Фрідріхом Вільгельмом Мурнау.

Сюжет і персонажі

Як і оригінальний фільм, а також його ремейк “Носферату: Привид ночі” 1979 року від Вернера Герцога, новий “Носферату” заснований на романі Брема Стокера “Дракула”, проте імена персонажів і деякі сюжетні повороти були змінені через відсутність дозволу родини письменника на екранізацію.

Творці фільму описують його як “готичну історію” про одержиму молоду жінку Еллен Гаттер і жахливого вампіра графа Орлока, який закохується в неї, наводячи на неї невимовний жах.

Акторський склад

У новій версії роль Еллен дісталася Лілі-Роуз Депп, яка відома за такими проектами, як “Король”, “Покоління Вояджер” та серіал “Ідол”. Її коханого, Томаса Гаттера, зіграв Ніколас Голт, відомий за фільмами “Скажений Макс: Дорога люті”, “Меню” та франшизою “Люди Ікс”. Образ графа Орлока втілив Білл Скашгорд, якому не показали повністю обличчя у трейлері, що, ймовірно, є частиною плану творців зберегти інтригу до кінця.

Серед інших акторів, що з’являються у фільмі, – Віллем Дефо, Аарон Тейлор-Джонсон, Емма Коррін та інші.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ