АКТУАЛЬНО

Конкурент Nissan Qashqai від Honda

На український автомобільний ринок виходить новий конкурент для Nissan Qashqai – компактний кросовер Honda ZR-V. Ця модель, побудована на платформі Honda Civic, вже прибула в Україну для сертифікації. Відзначається обтічним дизайном з похилим дахом і широкою решіткою радіатора, Honda ZR-V займе певне місце між моделями HR-V і CR-V.

Кросовер має деякі спільні риси з Honda Civic, зокрема, схоже кермо, передню панель, цифрові прилади та 9-дюймовий сенсорний дисплей. Об’єм багажника становить від 380 до 1312 літрів.

У новій Honda ZR-V буде доступна лише гібридна версія. Вона оснащена 184-сильним електромотором, який приводить колеса в рух, тоді як 2,0-літровий бензиновий двигун на 143 к. с. виступає генератором. Середня витрата пального складає лише 4,8 літра на 100 км.

Ціна новинки становить 1 799 900 гривень, і модель пропонується в одній комплектації Elegance з різноманіттю опцій, включаючи двозонний клімат-контроль, електропривід дверей багажника, камеру заднього виду, навігацію, датчики дощу і світла, адаптивний круїз-контроль і ряд систем безпеки. Найближчим часом на українському ринку також з’явиться гібридна версія нової Honda CR-V 2023.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ