АКТУАЛЬНО

“Мавка: Лісова пісня” – український мультфільм вийде на Netflix 1 грудня

Найдорожчий український анімаційний фільм “Мавка. Лісова пісня” готується з’явитися на стрімінговій платформі Netflix. Прем’єра фільму на цьому сервісі запланована на 1 грудня, повідомили представники компанії.

Про це повідомив редактор розділу Lifestyle Микола Олефіренко, зазначивши, що глядачі можуть очікувати захопливу подорож у світ міфології та чудес.

“Готуйтеся зануритися у світ міфології та чудес. Мавка. Лісова пісня – 1 грудня на Netflix,” – написали представники компанії.

Мультфільм “Мавка. Лісова пісня” є адаптацією драми-феєрії Лесі Українки та представляє унікальний світ української культури. Робота над цією картинкою тривала 7 років, і фільм вже був показаний в більш ніж 80 країнах.

Ця новина стає важливим подією для української кіноіндустрії, адже Netflix – це одна з найбільших і найпопулярніших світових платформ для стрімінгового перегляду відео.

Варто зазначити, що ще до офіційного релізу на Netflix, фільм “Мавка. Лісова пісня” потрапив у руки піратів, які переклали його російською мовою і продавали на DVD-дисках. Продюсер Ірина Костюк закликала українців утриматися від придбання піратських копій, підкреслюючи нелегальність таких дій та заохочуючи підтримувати законні канали перегляду.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ