АКТУАЛЬНО

Напружений взаємозв’язок між Ліонелем Мессі та футбольним клубом “ПСЖ” наростає

Керівництво французького футбольного клубу “ПСЖ” відразу відреагувало на інтерв’ю Ліонеля Мессі, у якому футболіст висловив критику стосовно атмосфери в клубі. Президент Нассер Аль-Хелаїфі визначив поведінку аргентинця як ганебну.

Ліонель Мессі виступав за “ПСЖ” протягом двох років після свого переходу з “Барселони” у літку 2021 року. За цей час він забив 22 голи у 58 матчах і сприяв завоюванню кількох трофеїв, але на завершальному етапі свого перебування у клубі конфліктував із вболівальниками та керівництвом. Мессі відхилив пропозицію продовжити контракт і висловив думку, що ситуація в клубі має токсичний характер. За словами аргентинця, відсутність чіткої стратегії розвитку може перешкодити парижанам досягненню їхніх амбіцій і перемоги у Лізі чемпіонів.

Реакція “ПСЖ” на висловлення Мессі виявилася дуже негативною. Президент клубу Нассер Аль-Хелаїфі продовжує висловлювати критику у адресу Ліонеля Мессі. Він недавно зазначив, що поведінка аргентинця є неповажною та некрасивою в контексті відносин з “ПСЖ”.

“Він — видатний футболіст і непогана людина, але мені не подобається його нещодавня поведінка. Немає потреби так гірко висловлюватися щодо клубу, який вніс великий вклад під час твого перебування. Великі спортсмени виявляють більше поваги”, — зауважив Нассер Аль-Хелаїфі.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ