АКТУАЛЬНО

“Настав час платити за нашу тотальну дурість”: невеселий прогноз Олексія Арестовича

Скандальний ексрадник Офісу президента, Олексій Арестович, висловив свої прогнози стосовно можливих наслідків для України в разі припинення допомоги США. У своєму Telegram-каналі він висловив свої спостереження щодо відсутності інтересу Палати представників США в розгляді нового запиту на допомогу Києву перед відходом на канікули.

За словами Арестовича, це може призвести до зниження золотовалютних запасів та збільшення інфляції в Україні. Він зауважив, що проблема полягає не лише у фінансах, але й у тому, що країні може бракувати снарядів та обладнання.

“Фундаментальна мотивація ринку – фінансові спекуляції. Збройові контори показують зростання капіталізації, але ніколи не показують зростання виробництва (бо його практично немає). Виробництво, якщо й росте, то вкрай повільно, щоб не поламати схеми капіталізації”, – відзначив Арестович.

За його словами, Заходу зараз доводиться обирати між конфліктами в Україні, Тайвані та Ізраїлі. Він визначив це як кульмінацію нездатності вести війну та висловив побоювання, що це може призвести до нових конфліктів.

Арестович закликав до негайного переходу до режиму надзвичайного управління як одного з можливих заходів для стримування кризової ситуації та пошуку вихідних шляхів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ