АКТУАЛЬНО

Нерішучість та стурбованість: чому Байден не заявляв про бажання перемоги України – думка американського генерала

Ситуація в Україні та співпраця з Росією викликає серйозне занепокоєння у Сполучених Штатах. Президент Джо Байден ніколи не проголошував, що США бажають перемоги України, і, за словами американського генерала, це пов’язано з певною “нерішучістю” та “стурбованістю” влади.

Президент Джо Байден ніколи не висловлював заяв про те, що Сполучені Штати бажають перемоги України у конфлікті з Росією.

Генерал Бен Годжес, екскомандувач армії США в Європі та очільник Кафедри стратегічних досліджень Першинга, вказав, що це пов’язано з “нерішучістю” та “стурбованістю” в американській владі.

Генерал висловив думку, що частина американської еліти не вірить у можливість поразки Росії, і є певні опаски стосовно того, що подальша доля України та режиму Путіна може призвести до невизначених обставин.

Висновки генерала базуються на спостереженнях та аналізі того, як уряд США уникає явних заяв про підтримку перемоги України та як реагує на можливі наслідки такої перемоги.

Зазначається, що деякі чиновники у Вашингтоні та інших столицях можуть зіткнутися з труднощами у пристосуванні до ідеї, що Росія може програти, внаслідок десятиліть деяких стереотипів та уявлень про Росію.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ