АКТУАЛЬНО

Нові обшуки та підозра у державній зраді: Дубінського чекає новий виклик правоохоронних органів

Сьогодні, 13 листопада, працівники Служби безпеки України (СБУ) та Державного бюро розслідувань (ДБР) проводять нові обшуки у народного депутата Олександра Дубінського. За інформацією Укрінформ, це пов’язано з підготовкою повідомлення про підозру у державній зраді.

“Олександру Дубінському готується повідомлення про підозру у державній зраді у складі злочинної організації”, – повідомило джерело у правоохоронних органах.

Співрозмовник не вказав конкретних деталей, але зазначив, що справа стосується подій у 2019 році. Тоді Дубінський та екснардеп Андрій Деркач влаштували пресконференцію, де обговорювали “нові факти про міжнародну корупцію, ‘Бурісм’ та схему доведення України до банкрутства”.

Нагадаємо, 10 листопада ДБР завершило досудове розслідування щодо Дубінського у справі про службове підроблення документів для виїзду за кордон.

3 листопада СБУ повідомила про підозру народному депутату у справі про переправлення чоловіків призовного віку за кордон. Тиждень тому суд виніс рішення відправити нардепа під домашній арешт до 2 січня.

Нинішні обшуки та підготовка нової підозри свідчать про зростання правового тиску на Олександра Дубінського та невибагливість правоохоронних органів у розслідуванні відомостей про можливі порушення.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ