АКТУАЛЬНО

Бразильський підприємець запустив сервіс «Taxi Dog» для перевезення домашніх улюбленців за їхніми потребами

У бразильському місті Олінда підприємець на ім’я Гамільтон Тауріно вирішив вирішити проблему, яка часом виникає у власників великих домашніх тварин – складність замовлення таксі, яке дозволить перевозити не лише людей, але й їхніх вихованців.

Історія почалася майже два роки тому, коли собака Гамільтона терміново потребувала медичної допомоги. У паніці приятелі намагалися викликати таксі, аби доставити тварину до ветеринарної клініки, але водії відмовлялися перевозити її в своїх машинах.

В цей непростий момент бразильський підприємець вигадав ідею створення сервісу “Taxi dog”. Зараз він щодня перевозить собак, кішок, птахів та інших домашніх улюбленців, куди їм потрібно. Гамільтон робить кілька поїздок щодня і насолоджується можливістю спілкуватися з різними людьми та їхніми вихованцями.

“Кожен день у мене з’являються нові вірні та добрі друзі. Це найкраща робота в світі”, – зауважив Гамільтон.

Зазвичай пасажири Гамільтона направляються в клініки чи салони для грумінгу, а іноді вони вирушають за покупками або на пляж. Незалежно від напрямку подорожі, Гамільтон пильнує за комфортом своїх клієнтів і обов’язково робить з ними селфі на пам’ять.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ