АКТУАЛЬНО

Одеська компанія вантажних перевезень UNI-LAMAN GROUP приховує роботу в РФ

Велика одеська компанія вантажних перевезень UNI-LAMAN AGENCY, якою володіє Геннадій Сорочинський, досі має російське представництво під назвою INTER LOGISTIC.

Незважаючи на третій рік повномасштабного вторгнення РФ, Геннадій Сорочинський вирішив не закривати представництво в РФ, натомість продовжити активну роботу та сплачувати податки в країні агресорі.

Як і українська UNI-LAMAN AGENCY, їх “дочка” в РФ INTER LOGISTIC на ринку уже 20 років та надають схожі логістичні послуги. Навіть дизайн сайтів обох компаній виконаний практично в одному стилі.

В РФ  INTER LOGISTIC  має цілих 4 офіси – в таких крупних логістичних центрах як Москва, Санкт-Петербург, Владивосток та Новоросійськ. З Новоросійську, де базується Чорноморський флот РФ, часто наносятся удари по території України, в тому числі по Одесі.

Генеральним директором INTER LOGISTIC є українець з російським паспортом Сергій Біліна. Сергій Біліна з 1 червня 2021 року і дотепер (як директор представництва одеської компанії), схоже, продовжує фінансувати збройні сили РФ через сплату податків до бюджету РФ і навіть створює робочі місця для громадян РФ.

Зрозуміло, що компанія, яка працює в правовому полі РФ, має сплачувати там податки. Зокрема, минулого року компанія INTER LOGISTIC поповнила бюджет РФ на $183 000. У 2022 році – на $63 000. Тобто, ймовірно, наступного року російський бюджет отримає ще більше грошей від “української” компанії.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ