АКТУАЛЬНО

Олександр Усик висловив прогноз на можливий поєдинок Джошуа та Вайлдера

Український боксер Олександр Усик, чемпіон у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF, висловив свій прогноз щодо можливого поєдинку між Ентоні Джошуа та Деонтеєм Вайлдером. Усик віддав свою перевагу британському боксеру Джошуа.

“Вайлдер чи Джозеф Паркер? Вайлдер, нокаутом. Поєдинок Джошуа і Отто Валліна? Джошуа переможе. Якщо Вайлдер битиметься з Джошуа, то Ентоні може побити Деонтея”, – розповів Усик в інтерв’ю ESNEWS.

Ці слова Усика викликали обговорення серед прихильників боксу, особливо враховуючи його власний досвід поєдинків з обома боксерами. Варто зауважити, що Усик раніше здобував титули у важкій вазі, перемігши Джозефа Паркера, та зберігав свій непоразний рекорд у суперважкій вазі.

Прогнози боксерів завжди викликають цікавість шанувальників боксу, і висловлення Усика стає ще однією додатковою розмовною темою у світі спорту. Очікується, що обговорення можливого бою між Джошуа та Вайлдером буде надалі наростати, особливо з урахуванням великого інтересу до суперважковагового дивізіону боксу.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ