АКТУАЛЬНО

Сьогодні літак Boing 777-300 вилетів із Бориспільського аеропорту

На ранок 19 грудня 2023 року із міжнародного аеропорту “Бориспіль” вилетів цивільний літак Boing 777-300. Цей перегін повітряного судна був виконаний згідно із запитом експлуатанта – української авіакомпанії Skyline Express.

У своєму офіційному заявленні прес-служба аеропорту “Бориспіль” зазначила, що рейс відбувався відповідно до найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, ураховуючи діючі директиви під час введеного в Україні воєнного стану. Важливо відзначити, що літак не перевозив пасажирів або вантаж.

Це вже четвертий успішний перегін повітряного судна із Бориспільського аеропорту, починаючи з початку війни. Зазначимо, що з моменту закриття повітряного простору України 24 лютого 2022 року судна Skyline Express перебували на стоянці в аеропорту “Бориспіль”, отримуючи постійну технічну підтримку та обслуговування.

У заяві прес-служби відзначено, що цей політ відіграє ключову роль у майбутньому відновленні цивільних польотів в Україні під час воєнного стану. Відновлення цивільної авіації важливо не лише для відновлення пасажирського обслуговування, але й для стратегічних кроків українських авіакомпаній для зниження витрат та підвищення їхньої конкурентоспроможності в ускладнених умовах авіаційного середовища.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ