АКТУАЛЬНО

Утворено Міжвідомчу групу для організації призову військовозобов’язаних українців під час мобілізації

Кабінет міністрів створив Міжвідомчу робочу групу для організації призову військовозобов’язаних громадян під час мобілізації. Група буде відповідати за призов працівників держустанов та держпідприємств.

Головою групи призначено міністра Кабінету міністрів Олега Немчінова. У склад групи увійдуть представники Міноборони, МОЗ, Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, МВС, Мінекономіки, МОН, Міненерго, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Держприкордонслужби та Національної поліції.

Згідно з положенням, група є тимчасовим консультативно-дорадчим органом Кабінету міністрів і має на меті координацію з Територіальними центрами керування та Структурними підрозділами щодо оповіщення та мобілізації військовозобов’язаних громадян, що працюють в органах виконавчої влади, їх територіальних органах, на державних підприємствах, в установах і організаціях.

Основні завдання групи включають організацію оповіщення військовозобов’язаних працівників органів виконавчої влади, їх територіальних органів, підприємств, установ і організацій про їх призов на військову службу під час мобілізації, а також організацію їх призову на військову службу.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ