АКТУАЛЬНО

YouTube в Росії все

Російська влада оголосила про нові обмеження на платформу YouTube, які стосуються уповільнення швидкості відтворення відео до 128 кілобіт на секунду для домашнього інтернету. Цю інформацію повідомило видання “The Moscow Times”.

Згідно з повідомленнями, російські регулятори вирішили “не вимикати повністю, але сильно уповільнити” роботу YouTube. Це рішення реалізується за допомогою спеціалізованого обладнання ТСПУ (технічні засоби протидії загрозам), встановленого на мережах операторів зв’язку і під контролем Роскомнагляду. Впровадження цих обмежень значно уповільнює швидкість відео на платформі для користувачів домашнього інтернету, але мобільний інтернет і далі забезпечує прийнятну швидкість відтворення, хоча і з невеликою деградацією якості.

Російська влада не розкрила своїх подальших планів щодо YouTube та інших сервісів Google. Однак, існують повідомлення про можливість закриття доступу до всіх сервісів Google в Росії. Це попередження було надане абонентам підмосковного провайдера ОНС24, який порадив користувачам перейти на альтернативні платформи.

“Ми, як провайдер, не можемо вплинути на ситуацію. Прохання поставитися з розумінням. Припускаємо, що в майбутньому доступ до всіх сервісів Google буде повністю закритий, тому рекомендуємо перехід на альтернативні платформи,” — йдеться в повідомленні провайдера. Пізніше це повідомлення було видалено з сайту.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ