АКТУАЛЬНО

Мічел Санчес оцінив дубль Довбика та командне лідерство “Жирони” у Ла Лізі

Головний тренер “Жирони” Мічел Санчес поділився враженнями від розгромної перемоги своєї команди над “Алавесом” у 17-му турі Ла Ліги та прокоментував виступ українського форварда Артема Довбика, який оформив дубль у цьому матчі.

Санчес висловив визнання грі Довбика та відзначив важливість чітких моментів у грі команди. “Ми багато разів надсилаємо м’яч у вільні зони і завжди маємо перевагу в атаках. Це важливіше, ніж якість самих ударів. Ми знали, що можемо зробити передачу вглиб для Довбика, щоб він створив шанс”, – заявив тренер.

Тренер також висловив захоплення грою інших гравців команди, вказавши, що успіхи “Жирони” цього сезону – результат командної праці. “Довбик – особливий футболіст, але 13 наших гравців відзначалися голами. Це один з чинників, чому “Жироні” вдається перебувати на лідерських позиціях, вся команда працює добре”, – додав Мічел.

Щодо лідерства в Ла Лізі, тренер відзначив вражаючі досягнення своєї команди, яка очолює турнірну таблицю з 44 очками. Він також висловив увагу до важкого наступного матчу проти “Бетіса” та підкреслив важливість спільної роботи всієї команди.

Після 17 турів “Жирона” випереджає мадридський “Реал” та “Барселону”. У наступному турі команда зіграє з “Бетісом”, після чого чемпіонат вирушить на різдвяно-новорічні канікули, а “біло-червоні” повернуться на поле 3 січня, щоб прийняти “Атлетіко”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ