АКТУАЛЬНО

Нові експрес-потяги від PKP Intercity: з Варшави до Берліна за 5 годин та інші напрямки

Польська залізнична компанія PKP Intercity представила свій новий розклад на 2024 рік, який включає значне розширення мережі міжнародних залізничних маршрутів та додаткові рейси з Варшави. Зокрема, компанія планує запустити 11 додаткових міжнародних рейсів у 2024 році, включаючи чотири експрес-поїзди з Варшави до Берліна щодня.

Усього буде 63 міжнародні поїзди, які обслуговуватимуть маршрути з Варшави, Кракова, Білостока, Ополе, Лодзі, Вроцлава та Жешува. Початок нового розкладу заплановано на 10 грудня 2024 року.

З Варшави до Берліна буде курсувати чотири експрес-поїзди на день, найшвидшим із яких можна буде подолати відстань за 5 годин і 21 хвилину.

Потяг “Шопена”, який раніше сполучав Варшаву та Відень, розширить свій маршрут до Німеччини, зупиняючись в Празі та Відні, з кінцевою точкою в Мюнхені. Це надасть пасажирам можливість легко пересісти на поїзд, що направляється до Альп.

Серед інших нововведень – щоденний поїзд IC Odra, який буде з’єднувати Краків і Берлін, роблячи зупинки в Катовіце, Ополе, Вроцлаві і Зеленій Гурі, поліпшуючи зв’язок для пасажирів.

Поїзд IC Danubius буде забезпечувати щоденні зв’язки між Вроцлавом і Краковом і Віднем, з ранковим і вечірнім рейсами, щоб задовольнити різні потреби пасажирів.

Починаючи з 22 грудня, поїзди до Закопане будуть курсувати щоденно, а не тільки під час канікул, що надає мандрівникам більше можливостей для подорожей.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ