АКТУАЛЬНО

Переговорна тактика Путіна: попередження від Нуланд

Угоди між Україною та Росією мають включати виведення російських військ з території України, стверджує ексзаступниця державного секретаря США Вікторія Нуланд. Вона вважає, що Україна може досягти “позиції сили”, яка змусить Путіна сісти за стіл переговорів.

“Майбутні територіальні амбіції українського народу залежатимуть від нього самого”, – зазначила Нуланд. Проте вона підкреслила, що будь-яка угода повинна бути такою, щоб Путін був змушений дотримуватися її. Нуланд також зауважила, що Путін відомий своєю технікою переговорів, але угода повинна гарантувати, що Крим не буде ремілітаризований як загроза для України.

Щодо останніх переговорів, Москва стверджує, що ніколи не відмовлялася від переговорів про закінчення війни, але відхиляє українську “формулу миру” та відмовляється від участі у “Глобальному саміті миру” у Швейцарії. Путін заявив, що РФ готова до переговорів, але тільки на реальних умовах, тоді як глава МЗС РФ Сергій Лавров вважає, що з Україною та Заходом “розмовляти нема з ким”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ