АКТУАЛЬНО

Туристи визнали найбезпечнішу країну на планеті

Експертами складено щорічний рейтинг напрямків, де туристи можуть насолоджуватися подорожами, маючи мінімальні страхи щодо рівня злочинності та терористичної загрози. Новий лідер серед країн, що визнаються найбільш безпечними, стала Канада на 2024 рік. Вона вирвалася на перше місце, обігнавши довгочеканих лідерів, Ісландію та Норвегію.

Якщо ви плануєте подорож у наступному році, вам слід звернути увагу на напрямки, які зазнали визнання як найбільш безпечні для туристів. Експерти з Berkshire Hathaway Travel Protection виконали глибокий аналіз популярних туристичних місць і склали рейтинг, опитавши подорожуючих, які відвідували різні країни протягом останніх п’яти років. Вони досліджували, наскільки безпечно вони себе там почували та чи не зіткнулися з неприємностями.

У своєму аналізі фахівці також врахували Глобальний індекс миролюбності та дані рейтингів безпеки подорожей від Державного департаменту США.

Канада визначилася як найбезпечніша для туристів країна у 2024 році. Тут фіксується низький рівень насильницьких злочинів, а країна відзначається толерантністю до представників ЛГБТК+, забезпечуючи безпеку для самотніх жінок-туристок та має мінімальний рівень терористичної загрози. Варто зазначити, що це не означає повного відсутність ризиків, тож навіть в такій безпечній країні важливо дотримуватися елементарних правил безпеки, щоб уникнути дрібних непорозумінь.

ТОП-10 найбезпечніших країн для туристів у 2024 році виглядає наступним чином:

  1. Канада
  2. Швейцарія
  3. Норвегія
  4. Ірландія
  5. Нідерланди
  6. Великобританія
  7. Португалія
  8. Данія
  9. Ісландія
  10. Австралія

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ