АКТУАЛЬНО

РФ атакувала ракетами та дронами міста України: наслідки атак

Вночі Нікопольський район Дніпропетровської області відчув негативні наслідки атак дронів та обстрілів важкого артилерійського вогню. Сергій Лисак, керівник Дніпропетровської ОВА.

“Атаки на Нікопольщину тривали протягом ночі. Ворог використовував різновиди дронів-камікадзе та важку артилерію. Удари були спрямовані на районний центр, а також на громади Мирівського та Марганецького районів”, – повідомив Лисак.

За його словами, наслідки атак були направлені на підприємствах, агрофірмах і електропередачі. Частина жителів була відключена від електромережі. На щастя, внаслідок нападів ніхто не постраждав. Лисак також додав, що згідно з оновленою інформацією, вечірні атаки FPV-дронів спричинили ще один випадок пошкодження приватного будинку та господарської споруди в районі.

У ніч на 24 квітня російські війська здійснили ракетний удар по селищу Золочів у Богодухівському районі Харківської області. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Ворог вразив центральну частину Золочева в Богодухівському районі”, – сказав він.

За попередніми даними, для обстрілу місцевості противник використав дві ракети комплексу С-300.

Голова ОВА також зазначив, що внаслідок ворожого нападу були пошкоджені адміністративні будівлі у Золочеві.

“На щастя, наразі немає постраждалих”, – додав Олег Синєгубов.

Сьогодні вранці, 24 квітня, Росія здійснила удар по місту Одеса. Місцеві жителі чули вибухи та помітили дим, а також повідомляли про відключення електропостачання в деяких частинах міста.

За даними, зі 06:57 до 07:33 тривала повітряна тривога в Одеській області. Загін повітряних сил Збройних сил України о 06:58 попереджав про активність ворожої тактичної авіації на сході та півдні країни, і про загрозу застосування авіаційних засобів ураження для районів близько до фронту. О 07:01 було оголошено ракетну небезпеку в районах, де була оголошена повітряна тривога.

Спостереження місцевих каналів показали, що були чутні два вибухи, а після них спостерігався густий дим на місці обстрілу. Додатково, о 07:11 було зафіксовано відключення електропостачання у деяких частинах Одеси.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ