АКТУАЛЬНО

Плани в США: виробництво 10 тисяч роботів щорічно

Американська компанія з робототехніки Agility Robotics готується до відкриття першого заводу у світі для масового виробництва людиноподібних роботів під назвою RoboFab. Розташований у місті Тангент, штат Орегон, завод вже випустив приблизно 100 роботів-гуманоїдів з моменту свого створення у 2016 році. Один із ключових клієнтів компанії – Amazon, яка використовує їх роботів Digit для тестування.

Планується переїхати в місто Салем, щоб розширити виробництво, де бренд надіється виробляти близько 10 тисяч андроїдів на рік. Ці роботи “загального призначення” призначені для виконання різноманітних завдань, включаючи роботу поряд із людьми.

“Ми зосереджуємося на тому, щоб якнайшвидше розпочати випуск роботів. Наш головний план – найшвидше створити гуманоїдів загального призначення”, – заявив генеральний директор Agility Robotics Деміон Шелтон.

У цілому ця ініціатива свідчить про поширення виробництва та використання роботів у різних галузях, включаючи сферу послуг та робочі завдання поряд із людьми.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ