АКТУАЛЬНО

Влада Південної Кореї розпочала розслідування щодо радіаційного впливу на робітників Samsung

Після того, як двоє робітників одного з заводів компанії Samsung у Південній Кореї зазнали впливу рентгенівського випромінювання, влада порушила справу проти цієї компанії. За повідомленням Комісії з ядерної безпеки Південної Кореї (NSSC), у двох госпіталізованих робітників були виявлені “аномальні” симптоми на пальцях рук.

У відповіді на цей інцидент, компанія Samsung заявила, що двоє співробітників її заводу випадково піддалися рентгенівському опромінюванню рук. Вона заявила про підтримку їхнього лікування та відновлення, а також про співпрацю з відповідними органами та запобігання рецидивам.

Влада призупинила використання машини, що спричинила інцидент, та розпочала розслідування. Це не перший випадок, коли співробітники Samsung стикаються з радіаційним впливом. Уряд пов’язав рак, що призвів до смерті колишньої співробітниці у 2012 році, з радіаційним та хімічним впливом під час її роботи на заводі компанії. Компанія вибачилася перед постраждалими працівниками і створила компенсаційний фонд для них і сімей померлих.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ