АКТУАЛЬНО

Джаред Лето назвав війну “проблемою” і заговорив про концерти в Росії

Відомий американський актор і музикант Джаред Лето, який раніше неодноразово висловлював свою підтримку Україні під час війни, шокував своїх шанувальників несподіваною заявою на концерті у Сербії 11 жовтня. Виступаючи зі своїм гуртом Thirty Seconds to Mars, Лето висловив бажання повернутися з виступами до Росії, назвавши повномасштабне російське вторгнення “проблемою”.

Невдалий коментар Лето на концерті

Під час концерту Лето поцікавився в аудиторії, скільки серед присутніх сербів і росіян, на що отримав гучні оплески від останніх. Актор зазначив, що відчув “багато російської енергії” і додав: “Одного разу, коли ці всі проблеми закінчаться, ми зустрінемося з вами на вашій батьківщині. Ми повернемося в Сербію, поїдемо в Санкт-Петербург, Москву, заїдемо у Київ. Ми будемо тусуватися і веселитися”. На завершення Лето сказав росіянам “Спасибо”, що лише підсилило хвилю критики.

Зміна позиції Лето: від підтримки України до неоднозначних висловлювань

Ця заява викликала обурення в мережі, оскільки раніше Джаред Лето демонстрував чітку підтримку України. Актор виступав на благодійних заходах на підтримку українців, співав про Одесу та виражав свою солідарність з українським народом. Лето навіть планував виступ із українським прапором у Києві.

Попередні слова актора про “розривання серця” через війну в Україні тепер викликають питання, враховуючи його нову риторику. Те, що він назвав війну Росії проти України “проблемою”, суттєво контрастує з його попередніми виступами проти агресії.

Реакція та можливі наслідки

Заява Лето не залишила байдужими українських шанувальників, викликавши хвилю критики в соціальних мережах. Несподіваний перехід актора від активної підтримки України до спроби догодити російській аудиторії залишив багатьох у стані нерозуміння.

Поки що Джаред Лето не дав жодних пояснень чи коментарів щодо своїх висловлювань, але цей інцидент може негативно вплинути на його репутацію в Україні, де його раніше сприймали як союзника у боротьбі за мир.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ