АКТУАЛЬНО

Президент і головнокомандувач ЗСУ обговорили зміцнення українських військ на ключових ділянках фронту

Збройні сили України планують зміцнити свої позиції на всіх стратегічних точках фронту, з особливим акцентом на Донецьку область, де тривають найінтенсивніші бої.

Президент України Володимир Зеленський зробив цю заяву у своєму традиційному вечірньому відеозверненні.

“Я вдячний нашим воїнам, всім, хто зараз на фронті, на бойових завданнях, на позиціях, на постах, всім, хто тренує наших воїнів, готує українські бригади. Дякую всім волонтерам, які підтримують наш захист, наші активні дії, всім нашим бойовим медикам, кожному лікарю, який рятує поранених. Дякую всім, хто впроваджує нові технології в українській армії, хто робить наші удари точнішими і хто бореться за Україну так, як треба боротися за свій дім”, – підкреслив він.

Президент заявив про свою розмову з головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським, під час якої обговорювалося підсилення наших військових на ключових точках фронту.

“Особлива увага зараз приділяється Донеччині. Я вдячний всім, хто дійсно стійкий, хто своєю сміливістю допомагає воїнам на позиціях поруч”, – зазначив Зеленський.

Він також висловив подяку всім, хто працює на наших оборонних підприємствах, зокрема у сфері виробництва зброї, за їх вагомий внесок у підтримку обороноздатності країни.

“Наше виробництво повинно щомісяця відчутно збільшувати обсяги постачання зброї від партнерів. Це наша мета: забезпечувати більше української зброї щомісяця”, – підкреслив Володимир Зеленський.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ