АКТУАЛЬНО

Єнс Столтенберґ попереджає про можливе посилення атак Росії: прогнозований час інциденту

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ висловив заклик готуватися до можливого зростання атак російських військових на інфраструктурні об’єкти в Україні, особливо в українських містах. Зазначається, що це підвищення обстрілів може мати місце вже цієї зими. Виступаючи перед зустріччю міністрів закордонних справ країн НАТО в Брюсселі, він підкреслив, що перемога російського президента Путіна стане трагедією для України та загрозою для НАТО.

Столтенберґ зауважив, що спостерігається інтенсивний бій на передовій та хвилі атак безпілотників на українські міста. Він закликав союзників НАТО готуватися до нових боїв та повітряних атак і підтримувати Україну.

На питання щодо можливих змін на фронті, генсек відповів обережними прогнозами, вказавши, що війна завжди непередбачувана. Він висловив враження від рішучості та мужності українських Збройних Сил та підкреслив важливість збереження підтримки України.

Столтенберґ також зазначив, що допомога від Заходу дозволила Україні відвоювати окуповані території, і цю підтримку необхідно продовжувати. Він висловив впевненість у тому, що Сполучені Штати будуть продовжувати надавати підтримку, оскільки це в інтересах їх безпеки.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ