АКТУАЛЬНО

Безперешкодне навчання: Україна представила онлайн-мапу освітніх центрів

Всі цифрові освітні центри тепер доступні на єдиній інтерактивній мапі. Україна налічує вже понад 100 таких центрів, які стали безпечними та комфортними просторами для навчання та соціалізації учнів.

Хоча ці центри не призначені для заміщення освітніх закладів, вони надають можливість отримати доступ до онлайн-освіти та взаємодії з однолітками. Зараз в Україні діє 154 таких центри, розташованих у 17 областях. Міністерство освіти і науки пояснює, що тепер легко знайти найближчий центр завдяки новій інтерактивній мапі, яку можна переглянути за посиланням.

Щоб отримати детальну інформацію про роботу центрів, можна звертатися за гарячою лінією за номером 0 800 409 845. Кожен освітній простір має свій розклад академічних і позашкільних заходів, а також надає всі необхідні матеріали для навчання та розваг. Вони є безоплатними, а діти можуть не лише взаємодіяти з однолітками, але й отримувати підтримку у підготовці до іспитів чи профорієнтаційні поради. Для участі у заняттях достатньо звернутися до тьютора чи фасилітатора та отримати розклад.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ