АКТУАЛЬНО

Республіканка Марджорі Тейлор Грін внесла правки до законопроєкту про допомогу Україні і Ізраїлю

Марджорі Тейлор Грін, яка погрожувала Джонсону відставкою, терміново почала вносити правки в стилі – треш:

1. “Будь-який член Конгресу, який проголосує за цей закон, зобов’язаний вступити в українську армію”.

2. “Жодні кошти, надані цим законом, не можуть бути використані або витрачені доти, доки уряд України не проведе вільні та справедливі вибори”.

3. “Жодні кошти, надані цим законом, не можуть бути використані або витрачені доти, доки Державний секретар не представить Конгресу звіт, який підтверджує, що християнські церкви в Україні можуть діяти без втручання уряду”.

4. “Жодні кошти, надані цим законом, не можуть бути використані або витрачені, доки Україна не закриє всі біолабораторії та не надасть усі дані про такі дослідження уряду Сполучених Штатів”.

“Я маю на увазі, якщо ви хочете фінансувати війну, чому б вам не воювати в ній”, – прокоментувала вона у себе в 𝕏.

Грін також запропонувала надати докази незалежності християнських церков в Україні та провести “вільні та справедливі вибори в країні”, перш ніж надавати будь-яку допомогу.

Також Марджорі пропонує всі кошти перенаправити на допомогу американцям, які постраждали від стихійного лиха. А ще пропонує забрати допомогу в Ізраїлю, закупити лазерну зброю і валити нею по мігрантах на кордоні з Мексикою.

Поки невідомо, чи зможуть правки (є і правки інших республіканців) затягнути процес, але думається, що навряд чи, і голосування буде в суботу.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ