АКТУАЛЬНО

BYD розробила судно, здатне транспортувати 7700 автомобілів

BYD, китайський виробник електромобілів, повідомив про успішне завершення випробувань нового вантажного судна PCTC під назвою Ro-Ro Explorer 1, спроектованого Guangzhou Shipyard International, державною компанією Китаю.

Будівництво Ro-Ro Explorer 1 було розпочато на початку поточного року, і тепер компанія оголосила, що судно успішно пройшло всі необхідні випробування. Проект отримав фінансування в розмірі близько 5 мільярдів юанів, і за планом BYD планує введення в експлуатацію 8 таких суден, кожне здатне перевозити до 7700 автомобілів. Розміри судна становлять приблизно 200 метрів завдовжки, 38 метрів завширшки та осадка 9 метрів.

Цей новий проект дозволить BYD розширити свою глобальну присутність, особливо в контексті зростання об’ємів експорту електромобілів. За останній місяць компанія реалізувала за кордоном 30 629 електромобілів, а щорічний обсяг продажів досяг 206 679 одиниць, що в чотири рази перевищує показник минулого року. Очікується, що нові вантажні судна також сприятимуть вирішенню логістичних проблем, з якими стикаються європейські компанії при транспортуванні китайських електромобілів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ