АКТУАЛЬНО

Фінансова підтримка для ветеранських підприємств: понад 400 компаній отримали від 500 тис. гривень до 3 млн гривень на розвиток бізнесу

Більше 400 підприємств, що належать ветеранам, вже отримали фінансову підтримку у розмірі від 500 тис. гривень до 3 мільйонів гривень для розвитку свого бізнесу. Про це повідомила Юлія Лапутіна, міністр у справах ветеранів.

“Благодаря цій підтримці ветерани-підприємці мають можливість придбати обладнання, залучити інших членів родини або ветеранів до працевлаштування та сприяти розвитку нашої економіки. Вони отримують фінансові ресурси для свого бізнесу та сплачують податки, що повертаються в державний бюджет”, – вказала Лапутіна.

За її словами, ці гранти використовуються для підтримки ветеранських підприємств у галузі сільського господарства, фермерства та виробництва військового спорядження.

“Крім того, що вони сприяють розвитку економіки нашої країни в період, коли це особливо актуально, вони також підтримують оборону. Це дуже важливо”, – підкреслила міністр.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ