АКТУАЛЬНО

Аналітик із США закликає конгресменів відвідувати Україну та стежити за боротьбою з корупцією

Американські конгресмени повинні частіше відвідувати Україну, щоб особисто спостерігати за прогресом у боротьбі з корупцією, вважає Елізабет Хоффман, директорка зі зв’язків з Конгресом та урядом, наукова співробітниця у Center for Strategic and International Studies (CSIS) у Вашингтоні. За її словами, підтримка з боку Конгресу США є ключовою, і для цього слід активізувати візити конгресменів в Україну.

Хоффман відзначила, що особисті зустрічі з детективами НАБУ та спостереження за реаліями на місцях допомагають конгресменам отримати краще розуміння ситуації в Україні. Зазначається, що зараз безпекові міркування призупинили подібні поїздки від Білого дому та Державного департаменту.

Експертка закликала акцентувати увагу на успіхах України, зокрема на перемогах у Чорному морі, відсутності просування російських сил та стійкості української економіки. Також вона висловила думку про необхідність розширення інформаційної кампанії щодо російських дій на окупованих територіях та викрадення українських дітей.

Хоффман також підкреслила важливість відкритості в питаннях корупції та зауважила, що публікації про розкриття корупційних схем в урядових структурах свідчать про важливий крок у боротьбі з цим явищем.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ